Workshops zijn in 1 dag of dagdeel te volgen.
Er worden een aantal workshops aangeboden die je hiernaast en hieronder kan lezen.
We sluiten de workshops bij Love Joy af met een fijne meditatie en een  High Tea.

Het workshop aanbod is als volgt:

Wens
InnerChild
PartnerYoga Zwangerschap
PartnerYoga Bevalling
PartnerYoga Ouder & Kind
Droom

Met de workshop Wens ga je aan de slag met wat je graag zou willen en hoe je dit kunt verwezenlijken. Je hoeft van te voren niet te weten wat je wens is. Doormiddel van meditatie en yoga kom je erachter wat je graag wil. Door de stappen in het Wensspel te nemen, ontdek je ook hoe je dit gaat aanpakken. De wensen kunnen op alle vlakken zijn: persoonlijk, werk, relatie, kinderwens of het volgen van je droom.
Je wens wordt ontwikkeld van een gedachte of gevoel naar een tastbaar feit. Je krijgt inzicht in wat je belemmeringen zijn en hoe je dit kunt loslaten, zodat de pad naar wat je wil zichtbaar wordt en blijft.

InnerChildYoga is een hele mooie warme workshop voor jou en je innerlijke kind. Met InnerChild leer je wat je vroeger jezelf hebt aangeleerd in bepaalde situaties om jezelf te beschermen. Deze beschermingen heb je nu niet meer nodig omdat je als volwassenen inzicht hebt in oorzaak en gevolg. Je leert waar je reacties en heftige emoties (boosheid, verdriet, onmacht) vandaan komen zodat je dit kan helen.

PartnerYoga zijn speciale lessen/ workshops waarbij je natuurlijk samen op de mat bent. Er zijn verschillende workshops waaruit je kan kiezen:
Zwangerschap: Tijdens de PartnerYoga voor zwangeren kan je in iedere tijd van je zwangerschap samen de yoga volgen. Je leert hoe je het best kan ontspannen en spanning van werk of de dag kan loslaten, de focus te leggen op de buik en de ademhaling. Hulp bij slapen, misselijkheid maar ook bandenpijn komt aan bod. Ook handvatten voor tijdens de bevalling en de periode erna. Echt een workshop voor een leuke zwangerschapstijd met zijn twee.
Bevalling: Tijdens deze workshop leggen we de focus op de bevalling, wat je nog heel spannend vindt, waar je eventueel zorgen over maakt. Maar ook hoe je partner jou het beste kan ondersteunen, waar hij/zij op moet letten om jou het beste bij te staan.
Ouder & Kind: Super leuke gezellige workshop samen met je mama. Het maakt niet uit hoe oud je mama is, deze les is geschikt voor alle moeders!epaalde situaties om jezelf te beschermen. Deze beschermingen heb je nu niet meer nodig omdat je als volwassenen inzicht hebt in oorzaak en gevolg. Je leert waar je reacties en heftige emoties (boosheid, verdriet, onmacht) vandaan komen zodat je dit kan helen.

Met de workshop Droom leer je verschillende dingen over Dromen.
Wat dromen jou vertellen, hoe je jouw eigen dromen kan lezen. Maar ook hoe je gemakkelijker in slaap komt. Tijdens de workshop ervaar je een Yoga Nidra, dat is een korte Yoga Slaap, een Yoga Nidra staat gelijk aan drie uur slaap. Na de Yoga Nidra ga je een Droombord maken en leren lezen van je onderbewuste.