Sinds het voorjaar 2017 ben ik, Bibi, gediplomeerd Fit For Fertility Yoga Coach. De opleiding heb ik gevolgd bij fertiliteits-guru Rika Lukac (van het boek Innesteling), die niet alleen persoonlijk mooie resultaten behaalde met haar strategie van voeding en yoga, maar ook vele, vele vrouwen hielp om hun grote kinderwens te laten uitkomen. Helaas is zwanger worden niet voor iedereen even vanzelfsprekend en gaat er soms een langdurig, pijnlijk en verdrietig traject aan vooraf.

Ik heb al vele vrouwen in mijn praktijk ontvangen, hen geholpen en begeleiding gegeven tijdens hun traject.
Vrouwen die meerdere miskramen hebben meegemaakt, na 1 miskraam, tijdens IUI traject, tijdens IVF traject. Vrouwen die nog nooit zwanger waren geworden en nog niet in aanmerking kwamen voor een traject. Vrouwen die een eerste kindje hadden en al meerdere jaren bezig waren voor een tweede.
Heel veel verschillende vrouwen met ieder een eigen pad, een prachtig pad, een verdrietig pad, een boos pad, een ontroerend pad, een prachtig pad.

Voor jou

Voor jou

Intensieve begeleiding van 8 weken
Fertiliteit & Yoga
InnerChild
TT-Healing

Lieve jij

Het doel is om vrouwen te helpen in het soms moeilijke proces van zwanger worden en hen te ondersteunen met advies over voeding, yoga en een bewuste levensstijl. Ik wil je graag laten zien dat je, in welke fase of traject je ook zit, invloed kan uitoefenen op je lichaam en geest. Doormiddel van diepe ontspanning, plezier, bewust omgaan met je voeding en natuurlijk yoga. Dit kan bevorderende condities creëren die voor zwanger worden en blijven, zo hard nodig zijn.