Wandel & Rust

Wandel Therapie is een fijne manier om je hoofd rustig te krijgen doormiddel van beweging. Niet iedereen vind yoga een fijne manier. De therapie is gericht om te leren kijken naar wat jou niet meer dient en hoe je stappen kan zetten in het geen wat je graag zou willen. Je leert door stappen te zetten in de natuur, stappen te zetten in jouw dagelijkse leven, naar hetgeen wat je graag zou willen. Je leert luisteren naar jezelf en hiernaar te handelen. Belangrijk is dat jij goed in je vel zit, je een juiste balans hebt, je hoofd tot rust komt en weer volledig jij kan zijn.

Kind & Rust

KinderYoga Therapie, is geschikt vanaf 6 t/m 16 jaar. Je leert om gaan met energie van anderen en van jezelf. Bijvoorbeeld in drukke ruimtes, waar veel mensen zijn. Energie van kinderen om je heen, op school. Je leert energie los te laten, wat niet van jou is. Je leert op een vriendelijke manier je grenzen aan te geven, thuis en op school. Hierdoor ervaar je meer rust in je lichaam en meer rust in je hoofd. Gesprek met de leerkracht/ mentor is mogelijk.

Yoga Therapie is doormiddel van Yoga, gesprekken, ademhalingsoefeningen en moodboard komen tot de essentie van je hulpvraag. Je leert tijdens de Yoga Therapie om stappen te zetten in jouw ontwikkeling.  Je leert luisteren naar jezelf en hiernaar te handelen. Dat klinkt heel makkelijk, maar dat is soms best lastig. Je krijgt handvatten hoe je dit kunt inzetten, thuis, op je werk, maar ook bij familie, vrienden, gezin. Zodat jij goed in je vel zit, je een juiste balans hebt, je hoofd tot rust komt en weer volledig jij kan zijn.