Your life of Yoga

with

Bibi

Wat wij belangrijk vinden is dat je handvatten krijgt om je eigen product mooi neer te zetten. Dat je jou eigen ideeën kan ontplooien zodat je krachtige en mooie lessen neer kunt zetten.

Tot snel bij een van de trainingen!

Bibi

Oprichter Love Joy Yoga

Docent Training & Workshop

De lessen zijn bedoelt voor deelnemers die al leerkracht/docent zijn.

WaterYoga
WaterYoga is een vorm van Yoga dat wordt gegeven in het water, staand tot aan je navel, onderwater en drijvend op het water. De lessen zijn ontwikkeld door Bibi en zijn een mooie ondersteuning voor mensen die moeite hebben met bewegen, tijdens een re- integratie traject, blessures, zwangerschap, waterratten en iedereen die yoga op een andere manier wil beleven. WaterYoga zorgt er voor dat je snel uit je hoofd bent en in je lijf. Het water ondersteund je lichaam en omsluit je lichaam als een zachte deken.

Yoga in de klas
Yoga in de Klas is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten in het onderwijs die tussen het werken verschillende oefeningen kunnen aanbieden in de klas, zowel op de stoel als achter de stoel, die concentratie en creativiteit bevorderen. Heerlijk om even tussen rekenen en taal te wiebelen op een gestructureerde maar ongedwongen vrije manier.

Workshop Ocean Drum: maak je eigen Ocean Drum voor een prachtig geluid tijdens of de ontspanning of de meditaties die je geeft. De Ocean Drum maak je met jou eigen geluid en energie die je meegeeft aan de yogi’s.

Workshop PraatStok: in verschillende culturen maken ze gebruik van een praatstok. Deze praatstok die je gaat maken komt uit de cultuur van de Native American. Je kan de praatstok gebruiken als Yoga Docent of als Leerkracht. De regel van de praatstok is, dat je alleen mag praten als je hem vasthoudt. Je kunt deze in verschillende situaties gebruiken, denkend aan vuurkorf avond groep 8, speciale kring, retraite voor yogi’s, groepscoaching, en natuurlijk veel meer.

De lessen worden in kleine groepen aangeboden zodat je alle tijd krijgt van de docent en je collega docenten, de lessen voor leerkrachten kunnen ook op school worden aangeboden.
-Opdrachten bij de Teacher Trainingen worden uitgevoerd met beeldcoaching
-Bezoek in de klas van docent of mede-leerkracht is belangrijk voor je eigen leerproces als docent
-Leren met en van elkaar is een mooie manier om jezelf te ontwikkelen
-WaterYoga wordt gegeven in zwembad De Startsprong in Houten
-Voor meer informatie: info@yogainhouten.nl of 030 63 69 790