Er zijn heel veel soorten yoga, dat je soms niet weet wat je moet kiezen.
Yoga met Bibi, is niet 1 bepaalde stroming, dat je moet kiezen tussen Yin en Yang.
Het is belangrijk dat je in de les yin en yang houdingen ervaart. De houdingen volgen elkaar op in een flow, zodat het ritme van je adem in balans is met de bewegingen die je doet.

Chakra’s zijn energie punten in het lichaam die je niet kunt zien. Je kunt leren om hun energie te ervaren. Iedere chakra heeft een eigen keur, element, emotie en plek in het lichaam.
Wanneer de energie goed door de chakra’s stroomt komen de positieve eigenschappen, deugden die je van nature bezit, te voorschijn.
Yoga heeft als doel om een balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel, zodat je eenheid ervaart. Deugden zijn concrete handvatten om jou te helpen dit doel te bereiken.

Rustige yogales voor vrouwen die graag zwanger willen worden. Ook geschikt voor vrouwen die moeite hebben met zwanger worden en ter ondersteuning van je traject zoals IUI of IVF. Wil je meer weten over  fertiliteit en yoga, klik dan op het kopje rechts bovenin.

Op afspraak

Yoga Ontspanning is een zachte vorm van yoga waarbij de focus ligt op diepe ontspanning. De lessen worden met Yin en Yang houdingen aangeboden.
Je gaat op een rustige manier je lichaam en je gevoel observeren en dit verleggen. Een teveel aan spanning laat je los, waardoor er ruimte komt in je lichaam en rust in je hoofd.

Hele fijne ontspannende zachte yoga waarbij rekening wordt gehouden met alle trimesters, omdat de docent ook Fertiliteit yoga lessen geeft mag je deze les al vanaf je 1e trimester volgen. Daarbij zullen vooral oefeningen ter bevordering van de innesteling zijn.

Op afspraak

Ontspannende yoga les geschikt voor:

-Chemo
-Long covid
-Burn-out
-Re-integratie traject

Oefeningen voor herstel en aansterken van je lichaam.

Op afspraak